Foredrag: “Alene i vildmarken med Falkemanden”

Især alt det du ikke så på tv. 

Vinder af ” Alene i vildmarken” Falkemanden Flemming Sanggaard inviterer alle med på sit vilde eventyr: 60 dage Alene – på bryllupsrejse – i vildmarken.

Dette er den ærlige men samtidig meget spændende og underholdende historie om Falkemandens deltagelse i verdens enkleste konkurrence: Bliv længst og vind.
Sult, isolation, kulde og ekstremt vejr var Falkemandens ubarmhjertige modstandere. Kun via sin viljestyrke, sit humør og sine færdigheder, så stod Falkemanden – efter hele 60 dage – tilbage, som den danske deltager der har overlevet længst i vildmarken nogensinde.

Hvorfor tilmeldte Falkemanden sig overhovedet som deltager i et så voldsomt eksperiment? Og hvilken bagage i “livs-kufferten”muliggjorde Falkemandens sejr. Hvordan kan man kontrollere savnet til sin dejlige kone sine børn og familien? Og hvor kom “Holger” pludselig fra? Boede Falkemanden i et simpelt mudret shelter eller havde han i virkeligheden bygget en vinkelvilla som i hele 8 tv-afsnit bare aldrig blev vist?

Få svar på disse, samt masser af andre spørgsmål.

Falkemandens foredrag kan bookes af alle.

Så hvis ovenstående lyder som noget for jeres arbejdsplads, skole/institution, forening, virksomhed, lokale bibliotek, forsamlingshus eller lignende så kontakt Falkemanden og hør nærmere på tlf. 2065 7620. Foredraget kan arrangers både som privat eller som som offentligt

Varighed: Ca. 2 x 45 minutter + en pause samt tid til efterfølgende spørgsmål. 

Priser:

o – 50 personer:           5.000 kr.

50-100 personer:         7.500 kr. 

100 – 200 personer:  10.000 kr. 

200 – 300 personer:  12.000 kr.  

Over 300 personer:    13.500 kr. 

Mere info: Kontakt Falkemanden på email: info@silkeborg-rovfugleshow.dk eller tlf. 2065 7620

Top