Vores gæsters oplevelser

Nedenfor kan du læse om nogle af vores gæsters indtryk og oplevelser fra høgeturen.

Hej Flemming.
Tusinde tak for en pragtfuld dag i maj. Det var en kæmpe oplevelse for min mand og jeg. Vi har talt vidt og bredt til både nær og fjern om vores oplevelse og givet jer stor ros og anbefalinger. Billederne fra dagen har vi medsendt, og du kan se om, der skulle være nogle, du kan bruge. Hver gang vi kikker billeder, mindes vi med brede smil dagen. Det er en oplevelse, vi aldrig vil glemme.

Vi ses pludseligt en dag igen
Mange hilsner

Michael og Irene.

Oplevelser

Utrolig spændende at komme så tæt på en rovfugl i naturskønne omgivelser. Undervejs blev vi, mit barnebarn og jeg, meget klogere på rovfugle, da falkoneren har en god måde at formidle sin viden derom. Tak for en fantastisk oplevelse!

Fra Sarah og Astrid.

 

 

 

Lise lotteHej Flemming

Tak for en helt ubeskrivelig dejlig tur i søndags. Både min søster og jeg syn’s at det har været en fantastisk oplevelse.
Den der fornemmelse når høgen letter fra en gren og har kurs mod handsken! Det er bare helt vildt. Og så lander den bare lige så blidt på ens hånd!
Og tak for at du havde så god tid til os. Tiden fløj afsted. Pludselig var der gået 2 timer. Vi var begge helt “høje” af oplevelsen på turen hjem til Sjælland.

Jeg medsender et billede. Du må gerne bruge det, hvis du gerne vil vise at en tur med høgen også er noget for “damer” på 50 år:) Med venlig hilsen Lise Lotte

 

Mads

Hej Flemming

Tak for en fed oplevelse med dig og dine rovfugle på vores ”a walk with the hawk”

Mvh. Mads

Nicolai

Hej Flemming

Tusind tak for en dejlig eftermiddag. Du gav Nicolai en helt speciel oplevelse – tak for det. (lige et billede af ham også – han er så stolt)
Ha’ en god dag.

Med venlig hilsen
Jane

 

 

Preben og Helle

Hej Flemming

Tak for en forrygende oplevelse – den har sat sig dér hvor vigtige ting i livet huskes!
Kunne være spændende at have en rovfugl selv – det tænkes der over.

Venlig hilsen
Preben og Helle

 

 

Benny (1)

Kære Flemming og “Odin”!
1000 tak for en særdeles god og oplevelsesrig tur, min familie og undertegnede var på den 31/7. Du skal have tak for at hele familien måtte gå med turen rundt, og samtidig få en på opleveren. Din viden om disse spændende fugle, synes vi var meget belærende. At man kan få et sådant tillidsfuldt forhold til disse fugle er imponerende. Om eftermiddagen deltog vi sammen med andre af jeres besøgende, i selve rovfugleshowet. Det var rigtig godt sat op, og vi fik en god historie om baggrunden for Falkonerjagt etc., og mange af dine fugle gjorde sig i den grad stor umage for at tilfredsstille publikum. Så godt gået! Læste forøvrigt med stor interesse i Holstebro Dagblad 10/8, en 2 siders artikel om dit Silkeborg Rovfugleshow, som vi I den grad vil anbefale til vore venner og bekendte. Vil du hilse min tillidsfulde rovfugl “Odin” mange gange og sige tak for tilliden og godt samarbejde.  Bedste Hilsener Benny

Jutta

Hej Flemming,

Jeg vil gerne sige mange tak igen for en uforglemmelig oplevelse med dine fugle og turen! Også min mor var begejstret. Jeg har allerede givet nogle brochurer væk til venner og der er en del interessenter. Jeg vil også gerne have min mand med ud engang for at kigge på fuglene, måske til en tur. Han skal også se den lille prærie ugle som jeg er helt forelsket i.

Mvh. Jutta

 

 

Carl Bornholm

Hej Flemming

Mange gange tak for en uforglemmelig “walk” sammen med mine to drenge, Andreas og Carl, fra Bornholm.

De fik utroligt meget ud af oplevelsen ved at gå sammen med dig og Odin. Jeg tror carl har besluttet sig for at blive falkoner, når han blver stor.De fortalte rigtig meget bagefter, og har været meget opmærksomme på danske rovfugle i luften siden.
Og så var de også glade for din interesse for dem og deres liv.

Venlig hilsen Bodil

 

Jan

Hej Flemming

Tak for en spændende tur med dig og Odin d. 10/4 og vi ser frem til
næste tur med jer.

Med venlig hilsen Jan

 

 

 

 

Kirsten (1)

Hej Flemming

Lige en tak for en pragtfuld oplevelse med både Odin og Ulla! Jeg har allerede anbefalet det for venner og familie. Godt nok ved jeg ikke meget om fugle, men fra min erfaring med mange andre dyr mener jeg nok at kunne vurdere, om dyr har det godt eller skidt. Og det var helt tydeligt, at dine fugle har det godt!

Fortsat go’ vind!

Mange hilsener  Kirsten

 

Jens og farmorKære Flemming

På Jens’ og mine egne vegne vil vi gerne sige tusind tak for en fantastisk oplevelse med dine flotte rovfugle…Det var en MEGET STOR dag for Jens, og jeg er sikker på han godt kan tænke sig at vende tilbage engang. At han så oveni købet kom i TV med høgen – det var næsten for meget af al det gode på én dag – han var ved at revne af stolthed – og også lidt genert….
God sommer!

Mange hilsner
Jens og ”farmor” Ellen

Top