Velkommen til sæson 2023 og hos Falkemanden er der ingen prisstigninger og stadig gratis parkering. Besøget er også oplagt at kombinere med en gratis oplevelse på Himmelbjerget som er beliggende kun 15 km fra vores reservat. 

Årets første offentlige rovfugleshow afholdes d. 18/5 kl. 11.00. Indtil da er det muligt at booke foredraget “Falkemanden – Alene i vildmarken”, samt vores populære oplevelser “Falkoner for en dag” og Bisonsafari. 


Verdens største rovfugl – Andes Kondoren – er landet ved Silkeborg Rovfugleshow. Mød Falkemandens rovfugle, ugler og bisonokser på tæt hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkonererne viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Hos Falkemanden får du endda chancen for selv, at holde en rovfugl eller ugle.

Gå før eller efter showet på opdagelse i “Ugleskoven” og mød verdens største ugler. Og via ens paratviden kan man forsøge, at finde den rigtige vej igennem skovens virvar af stier.

Book enten en privat spændende bisonsafari eller deltag i en af vores offentlige safariture som afholdes efter det offentlige rovfugleshow. Se mere om oplevelsen samt hvordan du booker her: Bison Safari“.  

Nyd en af vores populære bisonburgere eller jeres medbragte mad på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder med udsigt til dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Book Falkemanden eller falkonerpigen Isabella til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne personlige oplevelse er det gæsten, der er falkoneren, og dermed denne som flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. 

Book hele året Falkemandens underholdende foredrag “Falkemanden- Alene i Vildmarken”. 

Falkemanden tilbyder:

  • Offentlige og private rovfugleshows.
  • Privat Bisonsafari for op til 66 personer fra overdækkede traktorprærievogne.  
  • VIP – Bisonsafari for op til 10 personer fra ladet af stor 4×4 amerikaner truck. 
  • Salg af lækre bisonburgermenuer
  • Salg af sundt og mørt bisonkød
  • På oplevelse i Ugleskoven
  • Falkoner for en dag
  • Foredraget ” Falkemanden- Alene i vildmarken”.

Velkommen

Top