FALKEMANDEN – vinder af Alene i vildmarken – inviterer til unikke naturoplevelser for hele familien.

ROVFUGLESHOW: Mød Falkemandens rovfugle og ugler på tæt hold. Unge som gamle gyser, når fuglene – i det underholdende, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med Isabella og Falkemanden viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Hos Falkemanden får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle. Se mere.

BISONBURGERE: Husk at vores lækre bisonburgere eller medbragt mad kan nydes på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder. Det er muligt at forudbestille bisonburgerne. Se mere.

BISONSAFARI: Efter de offentlige rovfugleshows afholder vi en offentlig bisonsafari. Der er begrænsede pladser på denne, men mulighed for at forudbestille pladser eller booke en privat safari. Se mere.

UGLESKOVEN: Gå før eller efter showet på opdagelse i “Ugleskoven” og mød bl.a. verdens største ugler, dådyr og fritter. Via jeres paratviden kan I forsøge at finde den rigtige vej igennem skovens virvar af stier. Adgang til Ugleskoven er gratis i forbindelse med køb af show eller safari entrè.

FALKONER FOR EN DAG: På denne 1,5 times personlige oplevelse er det gæsten, der er falkoneren, og dermed gæsten som flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl i vores smukke natur er en oplevelse, man aldrig glemmer. Se mere.

FOREDRAG: Book Falkemandens underholdende foredrag “Falkemanden- Alene i Vildmarken. Se mere.

Velkommen.

Se vores flotte anmeldelser på:

  • Facebook: 5 ud af 5 stjerner af over 800 anmeldelser. Se mere her.
  • Google: 4,8 ud af 5 stjerner af over 1100 anmeldelser. Se mere her.
  • Tripadvisor: 5 ud af 5 stjerner på trip adviser og kåret som mest populære seværdighed i Silkeborg.

Top