Velkommen til sæson 2019.

Besøg Falkemanden og oplev hans imponerende høge, falke, ugler og ørne på tæt hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Hos Falkemanden får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Gå før eller efter showet på opdagelse i “Ugleskoven” og mød verdens største ugler. Og via ens paratviden kan man forsøge, at finde den rigtige vej igennem skovens virvar af stier.

Deltag i en spændende guidet bisonsafari.  Se mere om denne oplevelse her: “Bison Safari“.

Nyd “Bennies” lækre bisonburgere eller jeres medbragte mad på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder, med udsigt til dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Book “Falkemanden” til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne personlige oplevelse er det gæsten, der er falkoneren, og dermed denne som flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. 

Silkeborg Ørnereservat tilbyder:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer på vores hjemmeadresse
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”
  • Udenbys falkoneropvisninger
  • Bisonsafari. Ofte er der en offentlig bisonsafari i forbindelse med vores rovfugleshows. Se mere under “Bison”
  • Salg af sundt og mørt bisonkød
  • Udlejning af “Falkonersalen” til både firma- og private arrangementer. Kan med fordel kombineres med vores andre tilbud

Har du en god eller måske skør ide til et arrangement eller lign. så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid med på den værste, så længe fuglenes tarv tilgodeses samt lovgivningen overholdes.

Download brochure: Forside og Bagside

 

Top