Showsæson 2022 er nu afsluttet, og vi takker alle vores glade gæster for den bedste sæson nogensinde.
Det er stadig muligt at booke foredraget “Falkemanden – Alene i vildmarken”, samt vores populære oplevelser “Falkoner for en dag” og VIP-bisonsafari. Se mere om disse tilbud her på hjemmesiden.
Alle andre oplevelser er lukket frem til sæsonstart 2023.

Verdens største rovfugl – Andes Kondoren – er landet ved Silkeborg Rovfugleshow. Mød Falkemandens rovfugle, ugler og bisonokser på tæt hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Hos Falkemanden får du endda chancen for selv, at holde en rovfugl eller ugle.

Gå før eller efter showet på opdagelse i “Ugleskoven” og mød verdens største ugler. Og via ens paratviden kan man forsøge, at finde den rigtige vej igennem skovens virvar af stier.

Book en privat spændende guidet bisonsafari. Se mere om denne oplevelse samt hvordan du booker her: Bison Safari“. Efter de offentlige rovfugleshows arrangerer vi også ofte en offentlig bisonsafari. Pris: Barn 45 kr. Voksen 65 kr. Det er muligt at forhøre sig om offentlige safaritider samt booke plads på disse via sms på tlf. 2065 7620. 

Nyd en af vores lækre bisonburgermenuer eller jeres medbragte mad på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder med udsigt til dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Book Falkemanden eller falkonerpigen Isabella til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne personlige oplevelse er det gæsten, der er falkoneren, og dermed denne som flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. 

Book hele året Falkemandens underholdende foredrag “Falkemanden- Alene i Vildmarken 

Falkemanden tilbyder:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer 
  • Salg af bisonburgere
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”
  • Foredraget “Falkemanden – Alene i vildmarken”
  • Privat Bisonsafari for op til 66 personer fra overdækkede traktorprærievogne.  
  • VIP – Bisonsafari for op til 10 personer fra ladet af stor 4×4 amerikaner truck. 
  • Salg af sundt og mørt bisonkød
  • Udlejning af “Falkonersalen” til både firma- og private arrangementer. Leje af salen kan med fordel kombineres med vores andre tilbud

Har du en god eller måske skør ide til et arrangement eller lign. så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid med på den værste, så længe fuglenes tarv tilgodeses samt lovgivningen overholdes

 

Top