Velkommen til sæson 2023 og hos os er der ingen prisstigninger!! Alt andet er jo ellers steget. Også vores udgifter. Men vi har her i 2023 alligevel besluttet, at fortsætte med samme priser som før krig, energikrise og inflation. Og vi tilbyder også stadig gratis parkering samt opfordrer vores gæster til at medbringe madkurven, som kan nydes på vores åbne samt overdækkede og naturskønne picnicområder. Vi byder simpelthen alle vores gæster velkommen til en dejlig udflugtsdag med store oplevelser og uden at udgifterne løber løbsk. Besøget hos os er også oplagt at kombinere med en gratis oplevelse på Himmelbjerget som er beliggende kun 15 km fra vores reservat. 

Årets første offentlige rovfugleshow afholdes d. 18/5 kl. 11.00. Indtil da er det muligt at booke foredraget “Falkemanden – Alene i vildmarken”, samt vores populære oplevelser “Falkoner for en dag” og Bisonsafari. Se mere om disse tilbud her på hjemmesiden.
Verdens største rovfugl – Andes Kondoren – er landet ved Silkeborg Rovfugleshow. Mød Falkemandens rovfugle, ugler og bisonokser på tæt hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Hos Falkemanden får du endda chancen for selv, at holde en rovfugl eller ugle.

Gå før eller efter showet på opdagelse i “Ugleskoven” og mød verdens største ugler. Og via ens paratviden kan man forsøge, at finde den rigtige vej igennem skovens virvar af stier.

Book en privat spændende guidet bisonsafari. Se mere om denne oplevelse samt hvordan du booker her: Bison Safari“. Efter de offentlige rovfugleshows arrangerer vi også ofte en offentlig bisonsafari. Pris: Barn 45 kr. Voksen 65 kr. Det er muligt at forhøre sig om offentlige safaritider samt booke plads på disse via sms på tlf. 2065 7620. 

Nyd en is eller jeres medbragte mad på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder med udsigt til dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Book Falkemanden eller falkonerpigen Isabella til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne personlige oplevelse er det gæsten, der er falkoneren, og dermed denne som flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. 

Book hele året Falkemandens underholdende foredrag “Falkemanden- Alene i Vildmarken”. 

Falkemanden tilbyder:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer 
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”
  • Foredraget “Falkemanden – Alene i vildmarken”
  • Privat Bisonsafari for op til 66 personer fra overdækkede traktorprærievogne.  
  • VIP – Bisonsafari for op til 10 personer fra ladet af stor 4×4 amerikaner truck. 
  • Salg af sundt og mørt bisonkød

Velkommen

Top