Showsæson 2023 er nu slut og vi takker alle gæster for en helt fantastisk sæson og glæder os allerede til 2024. 

Det er stadig muligt at booke oplevelserne: “Falkoner for en dag”, Privat bisonsafari samt Foredraget “Falkemanden Alene i vildmarken”.

Alle andre tilbud samt adgang til Ugleskoven er lukket frem til sæsonstart 2024.

Verdens største rovfugl – Andeskondoren – er landet ved Silkeborg Rovfugleshow. Mød Falkemandens rovfugle, ugler og bisonokser på tæt hold. Unge som gamle gyser, når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkonererne viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Hos Falkemanden får du endda chancen for selv at holde en rovfugl eller ugle.

Gå før eller efter showet på opdagelse i “Ugleskoven” og mød verdens største ugler. Og via ens paratviden kan man forsøge at finde den rigtige vej igennem skovens virvar af stier.

Nyd en af vores lækre bisonburgermenuer eller jeres medbragte mad på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder med udsigt til dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. Forudbestil evt. jeres bisonburgere på tlf. 2233 8053

Efter de offentlige rovfugleshows – som altid afholdes med start kl. 15.00 – arrangerer vi en offentlig bisonsafari med start kl. 16.30. Pris: Barn 50 kr. Voksen 70 kr. Der er begrænsede pladser på safarituren. Det er muligt at forudbestille plads via sms på tlf. 4159 7471.

Det er også muligt at booke en privat bisonsafari. Se mere om denne oplevelse samt hvordan du booker her: Bisonsafari“. 

Book Falkemanden eller Isabella til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne personlige oplevelse er det gæsten, der er falkoneren, og dermed denne som flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. 

Book hele året Falkemandens underholdende foredrag “Falkemanden- Alene i Vildmarken 

Falkemanden tilbyder:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer 
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”
  • Foredraget “Falkemanden – Alene i vildmarken”
  • Privat Bisonsafari for op til 66 personer fra overdækkede traktorprærievogne.  
  • VIP – Bisonsafari for op til 10 personer fra ladet af stor 4×4 amerikaner truck. 
  • Salg af sundt og mørt bisonkød
Top