javascript hit counter

Velkommen til sæson 2017

Oplev majestætiske ørne, lynhurtige falke, adrætte høge samt de fascinerende og sagnomspundne ugler på tætteste hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkonererne viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Her får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Før eller efter showet inviteres alle gæster til at gå på opdagelse i “Ugleskoven”. Her mødes verdens største ugler og via jeres paratviden kan i prøve at finde den rigtige vej igennem områdets virvar af skovstier.

Nyd evt. en af vores lækre bisonburgere på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder, med udsigt til de smukke dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Husk at man året rundt kan booke “Falkemanden” til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne halvanden times oplevelses tur er det gæsten, der på den længere vandretur i fantastisk natur er falkoneren, og dermed denne som selv flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. Der udstedes gerne gavekort – den ideelle gave til den natur- og rovfugle interesserede.

Silkeborg Rovfugleshow arrangerer:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer på vores hjemmeadresse
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”/A walk with the hawk
  • Udenbys falkoneropvisninger
  • Falkonerkurser

Har du en god eller måske skør ide til et arrangement eller lign. så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid med på den værste, så længe fuglenes tarv tilgodeses samt lovgivningen overholdes.

Download brochure: Forside og Bagside