javascript hit counter

Oplev Falkemandens majestætiske ørne, lynhurtige falke, adrætte høge samt de fascinerende og sagnomspundne ugler på tætteste hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkonererne viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Her får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Før eller efter showet inviteres alle gæster til at gå på opdagelse i “Ugleskoven”. Her mødes verdens største ugler og via jeres paratviden kan i prøve at finde den rigtige vej igennem områdets virvar af skovstier. Ofte vil der også være mulighed for at deltage i en spændende guidet bisonsafari i forbindelse med rovfugleshowet. Se mere om denne oplevelse samt tider under “Bison“.

Nyd Bennies lækre bisonburgere eller den medbragte mad på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder, med udsigt til de smukke dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Husk at man året rundt kan booke “Falkemanden” til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne halvanden times personlige oplevelse er det gæsten, der på den længere vandretur i fantastisk natur er falkoneren, og dermed denne som selv flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. Der udstedes gerne gavekort – den ideelle gave til den natur- og rovfugle interesserede.

Silkeborg Ørnereservat tilbyder:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer på vores hjemmeadresse
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”
  • Udenbys falkoneropvisninger
  • Falkonerkurser
  • Bisonsafari. Ofte er der en offentlig bisonsafari i forbindelse med vores rovfugleshows. Se mere under “Bison”
  • Salg af sundt og mørt bisonkød
  • Udlejning af “Falkonersalen” til både firma- og private arrangementer. mulighed for fuld forplejning. Kan med fordel kombineres med vores andre tilbud

Har du en god eller måske skør ide til et arrangement eller lign. så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid med på den værste, så længe fuglenes tarv tilgodeses samt lovgivningen overholdes.

Download brochure: Forside og Bagside