javascript hit counter

Vi takker alle vores gæster for en fantastisk showsæson 2017.

Vi indbyder igen til rovfugleshows fra maj 2018. Det er stadig muligt at booke oplevelsen “Falkoner for en dag” samt private bisonsafaris.
Oplev majestætiske ørne, lynhurtige falke, adrætte høge samt de fascinerende og sagnomspundne ugler på tætteste hold. Unge som gamle gyser når fuglene – i det underholdene, lærerige og meget utraditionelle show – i samarbejde med falkonererne viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Her får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Før eller efter showet inviteres alle gæster til at gå på opdagelse i “Ugleskoven”. Her mødes verdens største ugler og via jeres paratviden kan i prøve at finde den rigtige vej igennem områdets virvar af skovstier. Ofte vil der også være mulighed for at deltage i en spændende guidet bisosafari efter showet. Se mere om dette under “Bison“.

Nyd evt. en af vores lækre bisonburgere på et af vores naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder, med udsigt til de smukke dådyr samt imponerende amerikanske bisonokser. 

Husk at man året rundt kan booke “Falkemanden” til den helt unikke oplevelse ”Falkoner for en dag”. På denne halvanden times personlige oplevelse er det gæsten, der på den længere vandretur i fantastisk natur er falkoneren, og dermed denne som selv flyver den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse, man aldrig glemmer. Læs mere under “Falkoner for en dag“. Der udstedes gerne gavekort – den ideelle gave til den natur- og rovfugle interesserede.

Silkeborg Ørnereservat arrangerer:

  • Offentlige og private rovfugle shows og arrangementer på vores hjemmeadresse
  • Oplevelsen “Falkoner for en dag”/A walk with the hawk
  • Udenbys falkoneropvisninger
  • Falkonerkurser
  • Bisonsafari. Ofte er der en offentlig bisonsafari i forbindelse med vores rovfugleshows. Se mere under “Bison”
  • Udlejning af “Falkonersalen” til både firma- og private arrangementer. Kan med fordel kombineres med vores andre tilbud

Har du en god eller måske skør ide til et arrangement eller lign. så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid med på den værste, så længe fuglenes tarv tilgodeses samt lovgivningen overholdes.

Download brochure: Forside og Bagside