Falkoner for en dag

Falkoner for en dag  / A walk with the hawk. Den originale høgetur og rovfugleoplevelse. 

Årets gaveidé.  En oplevelse for livet

Rovfugle er helt igennem prægtige skabninger, der bl.a. jager ved hjælp af deres veludviklede syn, deres instinkter samt skarpe kløer. Nu kan du selv få lov til at komme helt tæt på en af de mest fascinerende rovfugle, nemlig høgen, og dermed opleve fuglens stærke sanser og jagtinstinkt på tætteste hold. Så tag på oplevelse enten med Falkemanden eller falkonerpigen Isabella samt en af deres imponerende høge. Isabella er en dygtig og uddannet falkoner, som også har arbejdet med rovfugle i både England og Afrika. Isabellas hjerte banker for rovfugle og falkoneri og hun er en af de meget få danskere, som har bestået falkonerprøven og derved erhvervet sig dansk falkonerjagttegn. 

På disse længere falkonerture i områdets enestående natur er det gæsten der bærer falkonerhandsken og dermed denne som “flyver” den helt frie rovfugl. At flyve en fri rovfugl er en oplevelse man aldrig glemmer.

På denne tur kommer du helt tæt på den imponerende rovfugl, og du vil opleve suset, når du hjemkalder ”din” frie rovfugl og denne prompte reagerer ved at styrtdykke lige ned mod dig og sætte sig til rette på din handske. Inden og undervejs vil falkoneren fortælle dig om de grundlæggende principper i falkoneri samt informere om fuglen, hvordan ”jagten” vil foregå, og hvad du skal gøre. Hjemkommet fra turen en stor naturoplevelse rigere, får du også chancen for at møde nogle af falkonerernes andre rovfugle og ugler.

Fænomenal naturoplevelse! Vi udsteder gerne gavekort. Fantastisk gave til far, mor, bror, kæresten eller dig selv, hvis du har en drøm om at komme helt tæt på en rovfugl.

 Info for sæson 2022:

  • Varighed: Ca. 1,5 time
  • Optimalt for 1-2 personer. (Special aftale for flere deltagere er mulig)
  • Tid og priser:
  • Fra 20/5 – 15/9   Pris: 1 person 1.950 kr. / 2 personer 2.450 kr.  Falkoner: Vælg frit Falkemanden eller Isabella.
  • Fra 16/9 – 19 /5  Pris: 1 person 1.450 kr. / 2 personer 1.950 kr.   Falkoner: Isabella. 
  • Ledsagere/fotografer mm. kan være med på hele oplevelsen for 300 kr. pr. person.
  • Meget velegnet som gavekort.

Download brochure: Forside og Bagside

Booking samt gavekort:

Ønsker du at booke oplevelsen ”Falkoner for en dag”, så er du velkommen til at kontakte “Falkemanden” Falkoner Flemming Sanggaard på tlf. 2065 7620 eller sende en mail til: info@silkeborg-rovfugleshow.dk. Hvis du ønsker at købe et gavekort til oplevelsen så kan dette købes på vores webshop, hvor der også gratis kan udskrives et gavekortomslag. Brochure om oplevelsen, kan udskrives via ovenstående: Download brochure.

Læs om vores gæsters oplevelser

Tryk på linket herunder for at læse om andres oplevelser:

Læs her

Top